Anmälan 2018

I vanlig ordning blir det tre dagar av Skördefest runt om på Åland med Öppna Gårdar, Plåpp Åpp aktiviteter och Restauranger. Skördefesten är ålänningarnas mest populära evenemang med besökare från många av våra grannländer. Under året planerar vi att jobba fram en ny hemsida för evenemanget och kommer enligt plan att lansera den till sommaren. 

Välkommen att bli en del av Skördefesten du också! Vi vill gärna ha med alla möjliga typer av Gårdar/ Plåpp åpp. Det kommer gäster från när- och fjärran. Det finns alltid ett behov att fylla av udda, unika, små, äkta, alternativa och specialiserade Öppna Gårdar och Plåpp Åpp.

SKÖRDEFESTEN ARRANGERAS AV SKÖRDEFESTENS VÄNNER R.F

Skördefesten arrangeras från 2014 av föreningen Skördefestens Vänner r.f. och Liz Mattsson är verksamhetsledare för Skördefestens Vänner r.f. som driver evenemanget. 
Eftersom Skördefestens syfte är att stärka matkulturen och livsmedelsnäringen på Åland fokuserar evenemanget på lokala råvaror och matkoncept med fokus på kvalitet. För dig som väljer att servera mat under Skördefesten finns det formulerade matkriterier att utgå från. Samarbetet med Ny Nordisk Mat Åland (NNM) fortsätter för att öka samarbetet mellan producenter och restauranger. Referensgruppen för NNM Åland fungerar som referensgrupp för Restaurangernas utveckling och deltagande i Skördefesten. 

VÅGA VARA ANNORLUNDA!
DE STORA GÅRDARNAS KONCEPT ÄR INGEN NORM…

Det finns en stor beställning på små, speciella Öppna Gårdar – bli en av dem! Gården behöver inte tilltala alla. Det finns en massa utrymme att fylla – låt inte Skördefesten bli för strömlinjeformad! 

ANMÄL DIG TILL ÅRETS SKÖRDEFEST

Anmälan är uppdelad i tre kategorier: Öppna Gårdar, Plåpp Åpp aktiviter och Restauranger. Kriteriet för att delta i Skördefesten är att allt som säljs ska vara producerat på Åland. Som deltagare i Skördefesten förbinder du dig att följa de kriterier och den kvalitetspolicy som styrelsen har antagit för evenemanget.
Kriterier för Skördefesten hittar du här.
Kvalitetpolicy hittar du här.

Har du frågor om deltagandet, kontakta verksamhetsledare Liz Mattsson. 

Öppna Gårdar anmälan 2018

Restauranger anmälan 2018

Plåpp Åpp anmälan 2018

Försäljare anmälan 2018

Vi uppdaterar anmälda deltagare efter hand, här hittar ni dem: 

 

ÖPPNA GÅRDAR

PLÅPP ÅPP

RESTAURANGER

FÖRSÄLJARE