Skördefestens Vänner r.f.

 

Bli en av Skördefestens vänner – upplev landsbygdens rikedom året runt

Som medlem i vår förening Skördefestens Vänner r.f. kan du förlänga den härliga känslan av Skördefest och få möjlighet att vara med på spännande aktiviteter året runt. Vi lottar regelbundet ut en bondeupplevelse bland våra medlemmar. Du kan till exempel kan vinna en vandring i ett hav av äppelblom en vacker vårkväll, en dag bland mjuka mular i stallet eller få vara med när fåren klipps, korna mjölkas eller kalvarna matas.

Som medlem får du även kostnadsfritt Skördefestpasset, som fungerar som parkeringskort under Skördefesten och även innehåller massor av fina erbjudanden från våra samarbetspartners.

Läs mer om Skördefestpasset här

Genom medlemsavgiften är du dessutom med och bidrar till att vår folkkära Skördefest med alla härliga, lokala råvaror kan genomföras år efter år.

Om du vill veta mer om medlemskapet i Skördefestens Vänner r.f. är du välkommen att ta kontakt med:
Liz Mattsson (verksamhetsledare) +358 (0)457 344 5676, e-post: info@skordefest.ax

Organisationsmedlem

För deltagarna i Skördefesten är det obligatoriskt att vara Organisationsmedlemmar. Organistationsmedlemskap ger rösträtt på föreningens medlemsmöten och möjlighet att vara med och utveckla föreningens verksamhet. Om du som privatperson har ett särskilt intresse av att bidra till en levande landsbygd är du självklart välkommen att vara organisationsmedlem.

Medlemsavgift
Understödjande medlem 20 euro/år
Organisationsmedlem 50 euro/år

Fyll i intresseanmälan nedan så skickar vi information och inbetalningskort till dig.

 

Gå till formulär