Välkommen till Skördefesten på Åland!

Skördefesten på Åland är ett omtyckt resmål för gruppresor från både Sverige och finska fastlandet. Från Sverige åker ni enkelt med Eckerö Linjen från Grisslehamn i Roslagen. Resan över havet tar endast två timmar! Från fastlandet bokar ni smidigt via Ålandsresor. Information om resor både från Sverige och fastlandet, boende och Åland i allmänhet finns på Visit Åland.

Vi vet redan nu att de flesta hotellen i Mariehamn snabbt blir fullbokade till Skördefesten så se till att boka din resa i tid. På landsbygden är det däremot lite lättare att få plats på både hotell och stugbyar men boka även dessa i tid!

Ta kontakt med gårdarna på förhand

Som större sällskap är det viktigt att ni tar kontakt med de gårdar ni vill besöka på förhand. Många av de mindre gårdarna behöver få förhandsinformation om hur många ni är och om ni önskar servering – på så sätt kan de ge den goda service de önskar till er!
TIPS: Det finns mycket att se och lära på gårdarna så ge ordentligt med tid till varje ställe ni besöker. Både för gårdarna och gästerna brukar det vara uppskattat att boka in färre men längre besök. Kontaktuppgifter till samtliga gårdar finns under Öppna Gårdar.