Skördefesten på poddradio

Förberedelser inför Skördefesten pågår som allra ivrigast runtom hela Åland. Verksamhetsledare Liz Mattsson har ändå lyckats locka med sig några av deltagarna in i radiostudion hos Vakna med Steel. På Skördefestpodden får du veta allt viktigt om årets Skördefest. Och en del annat också…

 

Skördefestpodden – avsnitt 1

Vad gjorde den då nioåriga verksamhetsledaren Liz Mattsson på den allra första Skördefesten 1997? Vad kan man vinna med Skördefestpasset? Vad ska man göra i Kloinkappen för att vinna en låda kött från Dahlmans?

Allt detta och mycket mer i det finfina första avsnittet av Skördefestpodden

 

Skördefestpodden – avsnitt 2

Hur många bitar kaka bakar Britt-Marie på Drygsböle Gårdscafé till kakbuffén? Vart ska man åka på Skördefesten för att få se vallhundar? Och hur gick det till när Tage Eriksson råkade köpa ett helt sågverk fast han egentligen bara skulle ha ett lass spån?

Allt detta och mycket mer i det härliga andra avsnittet av Skördefestpodden

 

Skördefestpodden – avsnitt 3

Blir det några rusande kossor i Skördefestloppet? Hur mycket fananamma vinner Ålands Starkaste Bonde? Och vad är det som händer i Jehuset, Sjökvarteret, på Skördefestfredagen klockan 18?

Allt detta och mycket mer i det väldigt fysiska tredje avsnittet av Skördefestpodden

 

Skördefestpodden – avsnitt 4

Hur många slags djur finns det hos Birgitta på Vestergård? Vad finns det till vardags i Utgårds Skördefestkafé? Hur många musiker står på scen under Skördefesthelgen på Bastö Bykrog? Och var kan du slå klackarna i taket på kvällarna under Skördefesten?

Allt detta och mycket mer i det extra glada fjärde avsnittet av Skördefestpodden

 

Skördefestpodden – avsnitt 5

Vad kan man vänta sig av Skördefestens Gästabud på torsdag? Vad är ett vandringsäpple? Och vad säger verksamhetsledare Liz Mattsson om väderprognosen inför höstens största festhelg på Åland?

Allt detta och mycket mer i det femte och sista avsnittet av Skördefestpodden