Utmärkelser – Skördefestens 20-års jubileum

 

Skördefesten är ett evenemang som genom åren har utvecklats tack vare ett stort antal männiksor som bidragit med sin tid, sin kunskap och sitt engagemang. Eftersom det i år är Skördefestens 20-års jubileum har Skördefestens Vänner r.f. valt att uppmärksamma några deltagare och organisationer som under många år har varit med och gjort Skördefesten till det evenemang det är idag. Pristagarna presenterades och utmärktes under Skördefestens efterfest och 20-års jubileum som hölls den 2 november ombord hos vår huvudsponsor M/S Eckerö.

Nedan är samtliga pristagare samt motiveringen för deras utmärkelser:

Cederbergs

Denna utmärkelse delas ut till Cederbergs som i 14 år har deltagit med Skördefesten på Åland som välbesökt och omtyckt Öppen Gård. Cederbergs är den gård som har deltagit allra flest gånger sedan konceptet Öppna Gårdar infördes år 2003.

Ålands Fotografiska Museum

Ålands Fotografiska Museum tilldelas detta diplom för 13 års hängivet deltagande i Skördefesten på Åland. Olle och Benita är riktiga Skördefestveteraner som år efter år deltar med glädje och helt eget unikt koncept.

Odlarringen

Denna utmärkelse tilldelas Andelslaget Odlarringen som har deltagit som engagerad försäljare under samtliga 20 år som Skördefesten på Åland har arrangerats. Odlarringen förser Skördefestens gäster med en mängd efterfrågade ekologiska produkter.

Salt

Hantverkshuset SALT har tillsammans med Sjökvarteret varit en färgstark och uppskattad del av Skördefesten på Åland under 14 års tid och uppmärksammas för långt och troget deltagande.

April Kommunikation

Skördefestens Vänner r.f. vill uppmärksamma April Kommunikation för deras stora engagemang med Skördefesten på Åland. April Kommunikation är en viktigt aktör bakom kulisserna och har haft stor betydelse för Skördefestens framgångsrika utveckling och varumärkesbyggande under 10 år.

Eckerölinjen

Skördefestens Vänner r.f. vill uppmärksamma Eckerö Linjen för ett långt och givande samarbete med utvecklingen av Skördefesten på Åland. Tack vare er insats har Skördefesten haft möjlighet att växa och utvecklas till Finlands bästa matevenemang.